Futóknak kötelező: magnézium minden nap!

Futóknak kötelező: magnézium minden nap!

Ugye, milyen szörnyű érzés, amikor épp kezdesz formába lendülni, és közbejön egy sérülés, ami miatt heteket, hónapokat kell kihagynod? A megfelelő táplálékkiegészítők fogyasztása sokat segíthet ennek elkerülésében.

A magnézium legnagyobb része a csontokban raktározódik, a rendszeresen sportolók nélkülözhetetlen tápanyaga. Noha ez a tény nem lep meg senkit, mégis rengetegen szenvednek a hiányától.

TUDTAD? A magnézium az egyik legfontosabb üzemanyag futás közben. Hiányában sokkal könnyebben felszaporodik a tejsav, így erős fájdalommal járó görcsök és komoly izomláz alakulhatnak ki.

KERÜLD EL A SÉRÜLÉSEKET! Háromféle futó létezik: aki még nem sérült, a sérült, és a már nem sérült. A magnézium elengedhetetlenek a normál izomműködés fenntartásához, hiányában gyakori fájdalmat, görcsöket érezhetsz. Az edzések után sokkal lassabban regenerálódsz, ha nem jutsz elegendő magnéziumhoz, ezáltal pedig nő minden futó rémálma, a sérülésveszély!

MAGNÉZIUMHIÁNY. A leggyakrabban a sportolók szenvednek tőle, mert az izzadtsággal nagy mennyiség távozik a szervezetből.

MIBEN TALÁLHATÓ MAGNÉZIUM? A teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukban, zöld levelekben (pl. spenót), magvakban, borsóban, babban, lencsében, banánban, halakban van bőven. De ha biztosan hozzá akarsz jutni a megfelelő mennyiséghez, fontos, hogy táplálék-kiegészítő formájában is magadhoz vedd.

A HAAS RÓZSASZÍN SZALAGOS VIRTUÁLFUTÁS fő támogatója, az Ed.Haas Hungaria Kft. jóvoltából, az első 300 érmes nevezőnk egy tubus Magnézium + B6 pezsgőtablettát is találni fog a befutócsomagjában.

 

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2019