Mi a VirtualFutok.hu?

EGY FUTÓVERSENY-SOROZATRÓL VAN SZÓ, aminek választott távját egy megadott időintervallumon belül (három nap) A VILÁG BÁRMELY PONTJÁN teljesítheted. Egy olyan versenylehetőséget biztosítunk ezzel, aminek teljesítéséhez nem kell egy konkrét helyszínen megjelenned, és nem kell konkrét időponthoz alkalmazkodnod.

KIKNEK AJÁNLJUK A VIRTUALFUTOK.HU FUTAMAIN VALÓ RÉSZVÉTELT? Akiknek nincs idejük, módjuk hagyományos versenyek időpontjához alkalmazkodni. Akiknek problémát jelent a versenyek helyszínére való eljutás. Azoknak, akik nem szeretnek tömegben futni. Azoknak, akiket frusztrál a szintidő. Azoknak, akik gyűjtik és értékelik az egyedi befutóérmeket. Azoknak, akiket motivál, ha futásuk nem kizárólag öncélú, hanem a versenyen való részvételükkel rászorulóknak segíthetnek. Azoknak, akik a jelenleginél is több versenylehetőségre vágynak.

MI A TEENDŐD, HA RÉSZT SZERETNÉL VENNI A VERSENYEN? 1. A virtualfutok.hu oldalon benevezel a választott távra (negyed-, nyolcad-, vagy félmaraton). 2. Bármilyen okostelefonos futóalkalmazással rögzíted a futásod, majd annak linkjét, vagy egy screenshotot (képernyőfotó a telefonról) elküldesz nekünk.

ÉS AMI TALÁN A LEGFONTOSABB: ha a virtualfutok.hu versenyén veszel részt, nem csak önmagadért futsz. Ha indulsz egy futamon, KARITATÍV SZERVEZETEK között TE választhatod ki, a nevezési díjad egy részével melyiket szeretnéd támogatni.

ÚJDONSÁG! Sokan érdeklődtetek csapatnevezési lehetőséggel kapcsolatban, ezért mindegyik távon csapatverseny is lesz.  Pároknak, barátoknak pedig a kedvezményes páros nevezést ajánljuk.

Hogyan működik a VirtualFutok.hu?

Nevezz online!

Nevezz egyénileg, csapatban vagy párban a következő futamra! Válassz távot, és támogatandó alapítványt. Minél előbb nevezel, annál kedvezőbb áron teheted meg.

Fuss bárhol!

A virtuálfutás versenyein nem kell konkrét helyszínhez alkalmazkodnod. A kiválasztott távot a világ bármely pontján, de akár FUTÓPADON is lefuthatod.

Töltsd fel eredményed!

Rögzítsd futásod bármilyen telefonos futóalkalmazással, vagy GPS-es órával. Készíts az eredményről egy képernyőfotót és töltsd fel a rendszerünkbe.

Nyerj finisher érmet!

A teljesítők jutalma - a virtuális közösségi élményen túl - egy nagyon szép, egyedi FINISHER érem.

Jótékonykodj a VirtualFutok.hu használatával!

HOGYAN JÓTÉKONYKODSZ A VIRTUÁLIS FUTÓVERSENNYEL?

A virtualfutok.hu egyik eleme, hogy A NEVEZÉSI DÍJAK EGY RÉSZÉBŐL ALAPÍTVÁNYOKAT, JÓTÉKONYSÁGI SZERVEZETEKET TÁMOGATUNK. Minden egyes indulónk kiválaszthatja, melyiket kívánja támogatni a nevezési díja egy részével. Így a versenyen való futásod nem kizárólag öncélú, hanem rászorulóknak is segítesz vele. Minden futamon más-más alapítványokat lehet támogatni a részvétellel.

Támogatható alapítványok és szervezetek

10 millió Fa Alapítvány

Széles társadalmi bázison, hálózati kapcsolatrendszert kiépítve ültetünk tízmillió új fát Magyarországon.

Vaszil György kerekesszékes nagykövetünk

Kerekesszékes nagykövetünknek olyan handbike-ra gyűjtünk, mellyel elindulhat a 2024-es paralimpián.

Bagolybükk Egyesület

Környezet- és természetvédelmi kutatás, ismeretterjesztés, környezeti nevelés.

Kik vagyunk?

Gábor Bence

Gábor Bence

virtualfutok.hu alapító

Gábor Bence a futáson, majd a triatlonon keresztül lett a sport elkötelezett híve. IRONMAN teljesítő, többszörös maratonista. "Civilben" marketing szakember, akit nagy örömmel tölt el, hogy ezúttal saját kezdeményezésének márkáját építheti. A virtualfutok.hu elindításával régi álmát valósítja meg.

Ferge István

Ferge István

virtualfutok.hu alapító

Ferge István ez idáig 15 maratont és 3 IRONMAN 70.3 versenyt teljesített. Versenyeit eddig tíz országban, kezeiben két zászlóval teljesítette. Ezzel az egyedülálló teljesítménnyel nem kis feltűnést kelt a mezőnyben, aminek köszönhetően komoly rajongótábora van.

Vaszil György

Vaszil György

A virtualfutok.hu kerekesszékes nagykövete

A válogatott kerettag handbike-os jelenleg a 2024-es paralimpiára készül. Megtisztelő, hogy vállalta felkérésünket a nagyköveti címre, motiválva ezzel egészséges és mozgássérült sportolóinkat egyaránt.

Abaházi Csaba

Abaházi Csaba

A virtualfutok.hu nagykövete

Abaházi Csaba az egyik legismertebb magyar rádiós, jelenleg másodmagával a Sláger FM reggeli műsorát vezeti. Sportkedvelő, és szorgalmas amatőr futó. Mivel ő is szimpatizál a virtualfutok.hu kezdeményezéssel, szívesen elfogadta a felkérést a nagyköveti posztra.

Kalmár Ági

Kalmár Ági

A virtualfutok.hu nagykövete

Kalmár Ágit a Digi Sport televíziós csatorna műsorvezetőjeként és riportereként ismeri az ország. Foglalkozásából adódóan elkötelezett sportrajongó. Bár időbeosztása sűrű, a rendszeres futásra mindig megtalálja az alkalmat. Első szóra, örömmel csatlakozott a virtualfutok.hu csapatához.

Búr Zsolt

Búr Zsolt

A virtualfutok.hu kerékpáros nagykövete

Búr Zsolt a hazai kerékpársport egyik legkiemelkedőbb alakja. Többszörös cyclocross magyar bajnok, világversenyek résztvevője. Emellett arra is szívesen szakít időt, hogy a kerékpáros futamunkat népszerűsítse.

Versenyzőink mondták

Tóth Barbara

Tóth Barbara "Köszönöm, hogy megszerveztétek ezt a versenyt. Egyébként nem tudnék versenyen részt venni, de így hogy házhoz hoztátok, már nincs akadály."

Tarján Anna

Tarján Anna "Köszönjük a kezdeményezést, örülök hogy nem kell tömegben cikáznom. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy új egyéni csúcsot futottam ma! És közben eltöltött a jó érzés, hogy segíthetek másokon is."

Nagy Péter

Nagy Péter "Nem az számít ki vagy....hogy nézel ki....hogy hívnak. A cselekedet, amit teszel....az mindennél fontosabb. Köszönöm hogy részese lehettem."

Aktuális versenyeink

IdőpontVerseny
2020.05.01 - 03ANTIVIRUS RUN
2020.04.01 - 05Futóbolondok Napja Futam
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2020