Mi a VirtualFutok.hu?

EGY FUTÓVERSENY-SOROZATRÓL VAN SZÓ, aminek választott távját egy megadott időintervallumon belül (három nap) A VILÁG BÁRMELY PONTJÁN teljesítheted. Egy olyan versenylehetőséget biztosítunk ezzel, aminek teljesítéséhez nem kell egy konkrét helyszínen megjelenned, és nem kell konkrét időponthoz alkalmazkodnod.

KIKNEK AJÁNLJUK A VIRTUALFUTOK.HU FUTAMAIN VALÓ RÉSZVÉTELT? Akiknek nincs idejük, módjuk hagyományos versenyek időpontjához alkalmazkodni. Akiknek problémát jelent a versenyek helyszínére való eljutás. Azoknak, akik nem szeretnek tömegben futni. Azoknak, akiket frusztrál a szintidő. Azoknak, akik gyűjtik és értékelik az egyedi befutóérmeket, pólókat. Azoknak, akiket motivál, ha futásuk nem kizárólag öncélú, hanem a versenyen való részvételükkel rászorulóknak segíthetnek. Azoknak, akik a jelenleginél is több versenylehetőségre vágynak.

MI A TEENDŐD, HA RÉSZT SZERETNÉL VENNI A VERSENYEN? 1. A virtualfutok.hu oldalon benevezel a választott távra (negyed-, nyolcad-, vagy félmaraton). 2. Bármilyen okostelefonos futóalkalmazással rögzíted a futásod, majd annak linkjét, vagy egy screenshotot (képernyőfotó a telefonról) elküldesz nekünk.

ÉS AMI TALÁN A LEGFONTOSABB: ha a virtualfutok.hu versenyén veszel részt, nem csak önmagadért futsz. Ha indulsz egy futamon, KARITATÍV SZERVEZETEK között TE választhatod ki, a nevezési díjad egy részével melyiket szeretnéd támogatni.

ÚJDONSÁG! Sokan érdeklődtetek csapatnevezési lehetőséggel kapcsolatban, ezért mindegyik távon csapatverseny is lesz.  Pároknak, barátoknak pedig a kedvezményes páros nevezést ajánljuk.

Hogyan működik a VirtualFutok.hu?

Nevezz online!

Nevezz egyénileg, csapatban vagy párban a következő futamra! Válassz távot, és támogatandó alapítványt. Minél előbb nevezel, annál kedvezőbb áron teheted meg.

Fuss bárhol!

A virtuálfutás versenyein nem kell konkrét helyszínhez alkalmazkodnod. A kiválasztott távot a világ bármely pontján, de akár FUTÓPADON is lefuthatod.

Töltsd fel eredményed!

Rögzítsd futásod bármilyen okostelefonos futóalkalmazással. Készíts az eredményről egy screenshotot (képernyőfotót a telefonról), és töltsd fel a rendszerünkbe.

Nyerj pólót, érmet!

A teljesítők jutalma egy nagyon szép, egyedi FINISHER érem és egy vidám, prémium minőségű technikai futópóló.

Jótékonykodj a VirtualFutok.hu használatával!

HOGYAN JÓTÉKONYKODSZ A VIRTUÁLIS FUTÓVERSENNYEL?

A virtualfutok.hu egyik eleme, hogy A NEVEZÉSI DÍJAK EGY RÉSZÉBŐL ALAPÍTVÁNYOKAT, JÓTÉKONYSÁGI SZERVEZETEKET TÁMOGATUNK. Minden egyes indulónk kiválaszthatja, melyiket kívánja támogatni a nevezési díja egy részével. Így a versenyen való futásod nem kizárólag öncélú, hanem rászorulóknak is segítesz vele. Minden futamon más-más alapítványokat lehet támogatni a részvétellel.

Támogatható alapítványok és szervezetek

Gyűjtés Zalán szeme világáért

Rosszindulató szemdaganata miatt ez a végtelenül helyes kisfiú már 56 altatáson és 35 műtéten van túl.

Érintettek Egyesület

Hiánypótló kezdeményezés a daganatos beteg gyermeket nevelő szülők, családok számára.

Rett Szindróma Alapítvány

Tevékenységével az alapítvány számos érintett család életét könnyíti meg. Ezúttal gyerekek nyári táboroztatásra gyűjtünk nekik.

Kik vagyunk?

Gábor Bence

Gábor Bence

virtualfutok.hu alapító

Gábor Bence a futáson, majd a triatlonon keresztül lett a sport elkötelezett híve. IRONMAN teljesítő, többszörös maratonista. "Civilben" marketing szakember, akit nagy örömmel tölt el, hogy ezúttal saját kezdeményezésének márkáját építheti. A virtualfutok.hu elindításával régi álmát valósítja meg.

Ferge István

Ferge István

virtualfutok.hu alapító

Ferge István ez idáig 15 maratont és 3 IRONMAN 70.3 versenyt teljesített. Versenyeit eddig tíz országban, kezeiben két zászlóval teljesítette. Ezzel az egyedülálló teljesítménnyel nem kis feltűnést kelt a mezőnyben, aminek köszönhetően komoly rajongótábora van.

Abaházi Csaba

Abaházi Csaba

A virtualfutok.hu nagykövete

Abaházi Csaba az egyik legismertebb magyar rádiós, jelenleg másodmagával a Sláger FM reggeli műsorát vezeti. Sportkedvelő, és szorgalmas amatőr futó. Mivel ő is szimpatizál a virtualfutok.hu kezdeményezéssel, szívesen elfogadta a felkérést a nagyköveti posztra.

Kalmár Ági

Kalmár Ági

A virtualfutok.hu nagykövete

Kalmár Ágit a Digi Sport televíziós csatorna műsorvezetőjeként és riportereként ismeri az ország. Foglalkozásából adódóan elkötelezett sportrajongó. Bár időbeosztása sűrű, a rendszeres futásra mindig megtalálja az alkalmat. Első szóra, örömmel csatlakozott a virtualfutok.hu csapatához.

Sasvári Gyula

Sasvári Gyula

A virtualfutok.hu kerekesszékes nagykövete

Sasvári Gyula négy éve kezdett aktívan sportolni, versenyeken indulni. Azóta számos félmaratont, és több maratoni távot teljesített. A virtualfutok.hu nagyköveteként célja, hogy népszerűsítse a sportot mozgássérült társai körében.

Nagy György

Nagy György

Többszörös virtualfutok.hu győztes

Amatőr futóból lett haladó félmaratoni futó. Vidéki lakosként ismeri és tudja, milyen nehézkes az eljutás egy-egy nagyobb futóversenyre. Ezért is támogatja a virtuális versenyzést, és segédkezik annak népszerűsítésében.

Versenyzőink mondták

Tóth Barbara

Tóth Barbara "Köszönöm, hogy megszerveztétek ezt a versenyt. Egyébként nem tudnék versenyen részt venni, de így hogy házhoz hoztátok, már nincs akadály."

Tarján Anna

Tarján Anna "Köszönjük a kezdeményezést, örülök hogy nem kell tömegben cikáznom. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy új egyéni csúcsot futottam ma! És közben eltöltött a jó érzés, hogy segíthetek másokon is."

Nagy Péter

Nagy Péter "Nem az számít ki vagy....hogy nézel ki....hogy hívnak. A cselekedet, amit teszel....az mindennél fontosabb. Köszönöm hogy részese lehettem."

Aktuális versenyeink

IdőpontVerseny
2018.08.24 - 26VIRTUALFUTOK.HU - SUMMER RUN
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2018