Mi a VirtualFutok.hu?

EGY FUTÓVERSENY-SOROZATRÓL VAN SZÓ, aminek választott távját egy megadott időintervallumon belül (három nap) A VILÁG BÁRMELY PONTJÁN teljesítheted. Egy olyan versenylehetőséget biztosítunk ezzel, aminek teljesítéséhez nem kell egy konkrét helyszínen megjelenned, és nem kell konkrét időponthoz alkalmazkodnod.

KIKNEK AJÁNLJUK A VIRTUALFUTOK.HU FUTAMAIN VALÓ RÉSZVÉTELT? Akiknek nincs idejük, módjuk hagyományos versenyek időpontjához alkalmazkodni. Akiknek problémát jelent a versenyek helyszínére való eljutás. Azoknak, akik nem szeretnek tömegben futni. Azoknak, akiket frusztrál a szintidő. Azoknak, akik gyűjtik és értékelik az egyedi befutóérmeket, pólókat. Azoknak, akiket motivál, ha futásuk nem kizárólag öncélú, hanem a versenyen való részvételükkel rászorulóknak segíthetnek. Azoknak, akik a jelenleginél is több versenylehetőségre vágynak.

MI A TEENDŐD, HA RÉSZT SZERETNÉL VENNI A VERSENYEN? 1. A virtualfutok.hu oldalon benevezel a választott távra (negyed-, nyolcad-, vagy félmaraton). 2. Bármilyen okostelefonos futóalkalmazással rögzíted a futásod, majd annak linkjét, vagy egy screenshotot (képernyőfotó a telefonról) elküldesz nekünk.

ÉS AMI TALÁN A LEGFONTOSABB: ha a virtualfutok.hu versenyén veszel részt, nem csak önmagadért futsz. Ha indulsz egy futamon, KARITATÍV SZERVEZETEK között TE választhatod ki, a nevezési díjad egy részével melyiket szeretnéd támogatni.

ÚJDONSÁG! Sokan érdeklődtetek csapatnevezési lehetőséggel kapcsolatban, ezért mindegyik távon csapatverseny is lesz.  Pároknak, barátoknak pedig a kedvezményes páros nevezést ajánljuk.

Hogyan működik a VirtualFutok.hu?

Nevezz online!

Nevezz egyénileg, csapatban vagy párban a következő futamra! Válassz távot, és támogatandó alapítványt. Minél előbb nevezel, annál kedvezőbb áron teheted meg.

Fuss bárhol!

A virtuálfutás versenyein nem kell konkrét helyszínhez alkalmazkodnod. A kiválasztott távot a világ bármely pontján, de akár FUTÓPADON is lefuthatod.

Töltsd fel eredményed!

Rögzítsd futásod bármilyen okostelefonos futóalkalmazással. Készíts az eredményről egy screenshotot (képernyőfotót a telefonról), és töltsd fel a rendszerünkbe.

Nyerj pólót, érmet!

A teljesítők jutalma egy nagyon szép, egyedi FINISHER érem és egy vidám, prémium minőségű technikai futópóló.

Jótékonykodj a VirtualFutok.hu használatával!

HOGYAN JÓTÉKONYKODSZ A VIRTUÁLIS FUTÓVERSENNYEL?

A virtualfutok.hu egyik eleme, hogy A NEVEZÉSI DÍJAK EGY RÉSZÉBŐL ALAPÍTVÁNYOKAT, JÓTÉKONYSÁGI SZERVEZETEKET TÁMOGATUNK. Minden egyes indulónk kiválaszthatja, melyiket kívánja támogatni a nevezési díja egy részével. Így a versenyen való futásod nem kizárólag öncélú, hanem rászorulóknak is segítesz vele. Minden futamon más-más alapítványokat lehet támogatni a részvétellel.

Támogatható alapítványok és szervezetek

Suhanj! Alapítvány

Az alapítvány alapvető célja, hogy megossza a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő embertársainkkal.

“Együtt könnyebb” Női Egészségért

“ÖN EGÉSZSÉGES, ENERGIKUS, VONZÓ NŐ!" Az alapítvány célja, hogy a nők egy-egy szűrővizsgálat után valami hasonlót halhassanak.

Gyűjtés a kis harcosért, Nárciszért!

Nárcisz izomsorvadással született. Az orvostudomány mai állása szerint betegsége gyógyíthatatlan, de anyukájával nem adják fel a harcot.

Kik vagyunk?

Gábor Bence

Gábor Bence

virtualfutok.hu alapító

Gábor Bence a futáson, majd a triatlonon keresztül lett a sport elkötelezett híve. IRONMAN teljesítő, többszörös maratonista. "Civilben" marketing szakember, akit nagy örömmel tölt el, hogy ezúttal saját kezdeményezésének márkáját építheti. A virtualfutok.hu elindításával régi álmát valósítja meg.

Ferge István

Ferge István

virtualfutok.hu alapító

Ferge István ez idáig 15 maratont és 3 IRONMAN 70.3 versenyt teljesített. Versenyeit eddig tíz országban, kezeiben két zászlóval teljesítette. Ezzel az egyedülálló teljesítménnyel nem kis feltűnést kelt a mezőnyben, aminek köszönhetően komoly rajongótábora van.

Bogár János

Bogár János

a virtualfutok.hu versenysorozat fővédnöke

Annak, aki kicsit is követi a hazai és nemzetközi ultramaratoni eseményeket, Bogár Jánost nem kell bemutatni. Spartathlon győztes (1991), hatszor nyerte a Bécs-Budapest szupermaratont, 2007-ben az Ultrabalatonon futott be elsőnek. Bajnoki címeinek töredékét sem tudjuk itt felsorolni. Büszkék vagyunk rá, hogy fővédnökként népszerűsíti kezdeményezésünket.

Abaházi Csaba

Abaházi Csaba

A virtualfutok.hu nagykövete

Abaházi Csaba az egyik legismertebb magyar rádiós, jelenleg másodmagával a Sláger FM reggeli műsorát vezeti. Sportkedvelő, és szorgalmas amatőr futó. Mivel ő is szimpatizál a virtualfutok.hu kezdeményezéssel, szívesen elfogadta a felkérést a nagyköveti posztra.

Kalmár Ági

Kalmár Ági

A virtualfutok.hu nagykövete

Kalmár Ágit a Digi Sport televíziós csatorna műsorvezetőjeként és riportereként ismeri az ország. Foglalkozásából adódóan elkötelezett sportrajongó. Bár időbeosztása sűrű, a rendszeres futásra mindig megtalálja az alkalmat. Első szóra, örömmel csatlakozott a virtualfutok.hu csapatához.

Jegyes-Tóth Kriszta

Jegyes-Tóth Kriszta

A virtualfutok.hu nagykövete

Jegyes-Tóth Kriszta népszerű műsorvezető, és kommunikációs tanácsadó, aki nem mellesleg imád futni. Mivel a társadalmi szerepvállalás terén is példát szeretne mutatni, cseppet sem kellett győzködni, hogy csatlakozzon a virtualfutok.hu kezdeményezéshez.

Sasvári Gyula

Sasvári Gyula

A virtualfutok.hu kerekesszékes nagykövete

Sasvári Gyula négy éve kezdett aktívan sportolni, versenyeken indulni. Azóta számos félmaratont, és több maratoni távot teljesített. A virtualfutok.hu nagyköveteként célja, hogy népszerűsítse a sportot mozgássérült társai körében.

Búr Zsolt

Búr Zsolt

A virtualfutok.hu kerékpáros nagykövete

Búr Zsolt a hazai kerékpársport egyik legkiemelkedőbb alakja. Többszörös cyclocross magyar bajnok, világversenyek állandó résztvevője. Emellett arra is szívesen szakít időt, hogy a kerékpáros futamunkat népszerűsítse.

Csontos Imre

Csontos Imre

A virtualfutok.hu edző tanácsadója

Csontos Imre elit hosszútávfutó, válogatott hegyi futó. A felkészülési időszakot igyekszik megkönnyíteni, hatékonnyá tenni. Tanácsaival nemcsak a töretlen fejlődést, de a sérülések megelőzését is igyekszik segíteni.

Versenyzőink mondták

Igmándiné Valastyán Tünde

Igmándiné Valastyán Tünde "Nagyon jó érzés volt úgy futni, hogy tudom, ezzel támogatok egy alapítványt. Boldog vagyok, hogy kitaláltátok ezt a virtuálfutást, máskülönben sohasem versenyezhetnék. Köszönöm azt a szuper érzést, amit ezzel szereztetek nekem, szuperek vagytok!"

Babári Mária

Babári Mária "Amikor megláttam, hogy a futam éppen a szülinapom előtti hétvégén lesz, máris tudtam, hogy azon fogom lefutni az első 10 és fél kilométerem. Nagyon boldoggá tettetek azzal, hogy önmagam tempójában, kedvenc terepemen, mégis versenyen futhattam le az első negyedmaratonom. Köszönöm!"

Fehér Katalin

Fehér Katalin "Hálásan köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodálatos, jótékony megmozdulásnak! Ritkán jut időm e fajta stresszlevezetésre két gyermek és munka mellett, de ti ráébresztettetek, hogy nincs kifogás, csakis a cél elérése!"

Aktuális versenyeink

IdőpontVerseny
2017.12.30 - 2018.01.01VIRTUALFUTOK.HU - SZILVESZTERI KUPA
2017.10.21 - 23VIRTUALFUTOK.HU - ÜNNEPI KUPA
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2017