Éhező gyermekekért alapítvány

Közhasznú alapítványunk célkitűzése, hogy a legszegényebb gyermekek számára tartalmas közösségi programokat szervezzünk. (Ilyenek a táborozások, a kirándulások, kulturális programok, adományestek, karácsonyestek, pályázatok stb.) Társadalmunk közös felelőssége, hogy a legelesettebb gyermekekre is gondoljunk, azokra, akik sajnos kevés figyelmet kapnak. 
 
Tudjuk, egy-egy programmal nem tudjuk teljes egészében gondtalanná tenni gyermekkorukat, de támogatóink segítségével legalább egy-egy este, egy-egy programon egy kis fényt, vidámságot varázsolhatunk mostoha életükbe. Ezért is örülünk, hogy a virtualfutok.hu a Karácsonyi Futam egyik lehetséges támogatottjai lehetünk, hiszen az év legszebb ünnepét szeretnénk a legszegényebb családokban is boldoggá varázsolni.
 
Igazságos, szolidáris társadalomban valamennyi szegény gyerek állami-önkormányzati szociális gondoskodást kap. Amíg ilyen társadalmi környezet nem lesz, addig szükség van ránk és a hasonló alapítványokra, amelyeket a támogatók önzetlensége, jószívűsége tart fent. Támogasd futásoddal az Éhező Gyermekekért Alapítványon keresztül a rászoruló gyerekeket, akikből reményeink szerint a jövő egészséges lelkületű felnőttjei lesznek!
 
Ha további adományt szeretnél küldeni az alapítványnak, erre a számlaszámra teheted meg: ÉHEZŐ GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY   11600006-00000000-04876753 (ERSTE BANK Rt.)

http://ehezo.hu

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2020