Mellrákfórum - Nem vagy egyedül!

A Mellrákfórum alapítói között van orvos, egészségügyi újságíró, de könyvelő és kozmetikus is. Közös bennük, hogy mindannyian maguk is átestek a betegségen. Eltökélt céljuk, hogy saját tapasztalataikat felhasználva segítsenek az érintetteknek. Munkájuk fontos része, hogy minél több helyen, minél hatékonyabban kommunikálják a korai diagnózis fontosságát. Különböző rendezvényeken és fórumokon jelennek meg, hogy hangsúlyozzák: az időben diagnosztizált mellrák az esetek jelentős részében gyógyítható, a rendszeres önvizsgálat és a szűrővizsgálatok életet menthetnek.

"Mi is keresztülmentünk ezen. Vagy valami hasonlón. Vagy épp megyünk rajta keresztül… Tudjuk, milyen érzés a mellrák diagnózissal szembekerülni, tudjuk mit jelent egy mell eltávolítás, milyen mellékhatásai vannak a kemoterápiának, mit használtunk sugárégés ellen, milyen érzés fiatalon klimaxosnak lenni a hormonterápiától, és milyen amikor úgy érezzük, hogy mindenki minket bámul a parókánk miatt, és tudjuk hogyan segítettek nekünk a szeretteink. És rengeteg dolog van, amire mi sem tudjuk a választ, de meghallgatjuk egymás gondolatait. Mondd el nekünk véleményedet, félelmedet, kérdéseidet, vagy csak olvasd el mások gondolatait! Az a tapasztalatunk, hogy bizonyos témákban egymásnak nagyobb segítséget tudunk nyújtani, mint amit az egészségügyi rendszer nyújtani képes. Azért hoztuk létre ezt a honlapot sorstárs barátainkkal együtt, hogy egyrészt minél több információt gyűjtsünk össze a mellrákról, másrészt nyíltan tudjunk beszélgetni bármiről. Online támogató közösséget szeretnénk építeni! Nem számít a világ melyik végén laksz, hány éves vagy, éjszaka van-e vagy nappal: a mellrákfórum mindig elérhető. Reméljük számíthatunk Rád is, várunk sok szeretettel!

Balassa Gabi, Brjeska Dóri, Kenessey Andi, Tamási Móni"

Ha további adományt szeretnél küldeni az alapítványnak, erre a számlaszámra teheted meg: MELLRÁKFÓRUM - NEM VAGY EGYEDÜL! ALAPÍTVÁNY   10101542-64584900-01004003

http://mellrakforum.hu/

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022