Van Holnap! Zsákos Alapítvány

A Van Holnap! Zsákos alapítvány a vastag- és végbélrákban szenvedő betegek testi-lelki gyógyulásának a segítését tűzte ki célul.
 
Az ilyen típusú betegségek esetén gyakori eljárás az úgynevezett sztóma műtét. Ez azt jelenti, hogy a hasfalon hoznak létre egy mesterséges bélnyílást, amin keresztül egy zsákba, az úgynevezett sztómába ürül a széklet.
 
A betegséggel járó változások fizikai és lelki feldolgozását igyekeznek megkönnyíteni az alapítvány tagjai és önkéntesei, akik vagy saját maguk, vagy közeli hozzátartozójukon keresztül mindannyian érintettek a betegségben.
 
Kiadványokat készítenek és terjesztenek, rendezvényeket szerveznek, előadásokat tartanak a témában, de személyesen is megkereshetik őket az érdeklődő betegek akár sztómaműtét előtti, akár az operáció utáni tanácsadásra. A kezelésekkel kapcsolatos ismeretterjesztés mellett nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzés hangsúlyozására, mert hasonlóan egyéb rákos megbetegedésekhez, korai felismerés esetén a vastagbélrák is nagy eséllyel gyógyítható.
 
Ha további adományt szeretnél küldeni az alapítványnak, erre a számlaszámra teheted meg: VAN HOLNAP! ZSÁKOS ALAPÍTVÁNY   10101535 - 34035500 - 01003008 (Budapest Bank)
 

http://www.vanholnap.eu/

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2020