28 hétre született, most a koraszülöttekért futott

28 hétre született, most a koraszülöttekért futott

Szalai Barnabás mindössze 6 hónapot töltött édesanyja hasában, bár ezt ma már senki nem mondaná meg róla. Az Őszi Futamon való részvételével a koraszülöttek gyógyításával foglalkozó Peter Cerny Alapítványt támogatta.

Az Őszi Futam talán egyik legszebb története kapcsolódik Szalai Barnabáshoz. Barnabás 28 hétre született, 6 és fél évvel ezelőtt. Az, hogy ma kicsattan az egészségtől, imád futni, és elindul szinte minden olyan futóversenyen, ahol érmet osztanak, többek között a Peter Cerny Alapítványnak köszönhető.

Miután megtudták, hogy ez az alapítvány is támogatható a virtualfutok.hu versenyén való részvétellel, szülei nem haboztak benevezni fiúkat. Így történhetett meg, hogy az a csöppség, aki a fotó bal oldalán még az életéért küzd, a jobb oldalon, a 2,5 kilométeres táv teljesítőjeként már büszkén mosolyog a kamerába. Így lett az egykori kis páciensből az alapítvány támogatója.

Köszönjük Barnabás, hogy velünk futottál, és örülünk, hogy a történeted a hétvégi futásoddal ilyen szépen körbeért. Gratulálunk neked, csak így tovább!

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022