Antivirus Run versenybeszámolók

Antivirus Run versenybeszámolók

Ahogy Ti láttátok az Antivirus Run futamot.

"Különleges élmény volt, mert a legnagyobb fiam végig mellettem biciklizte le a félmaraton! Biztatott! Imádtam!"
Badinier Tóth Eszter
 
"Én idén februárban futópadon kezdtem a futást az egyéb edzésem mellett, márciusban már kint futottam! Nagyon nagy öröm volt számomra ez a lehetőség, hogy megmutassam magamnak és a családomnak, hogy megtudom csinálni! Pláne, hogy nemrég még utáltam futni!"
Csatári Kardos Ildikó
 
"Életünk első közös mért, versenyszerű futása volt Müzli kutyámmal. Most ünnepeltük 1. évfordulónkat, március végén lett 1 éves, pici kora óta velem van, teljesen összenőttünk, de a futást csak néhány hete kezdtük. Neki ez volt eddig a lehosszabb távja és minden percét élvezte, fantasztikusan húz, imádok vele futni."
Téglás Barbara és Müzli
 
"41 éves vagyok, nem vagyok egy futó alkat, de most kezdtem kocogni, egyre többet ès futogatni, mert azért az igazi futástól még messze vagyok. Örülök, hogy egy ilyen kihívással fűszereztem be a mindennapjaimat. Számomra motivációt nyújt, ès az, hogy ezzel másnak segíthetek az külön öröm."
Ágoston Gizella
 
"Különösen az tetszett, hogy bármikor lefuthattam a választott távot, nem kellett alkalmazkodni, és emiatt izgulni. Teljesen nyugodt voltam, mert a magam ura voltam. Mindemellett szuper érzés, hogy jót tettem mással is."
Marosi Kinga
 
"Én ezzel a nevezéssel futottam le életem első félmaratonját. Az volt benne a jó, hogy nem volt időkorlát, mivel pont egy 12 hetes felkészítő edzéssorozatban vagyok. Így tudtam tartani a nekem kiírt pulzustartományt. Nagyon szuper volt! Köszönöm a lehetőséget!"
Fulajtár Mónika
 
"Nekem nagyon tetszett. Nálatok volt életem első versenye a futóbolondok. Most a második és már 12.5 percet javítottam az eredményem is. Plusz lendület jó kedv és boldogság hogy sikerült teljesítenem a távot. Szuperek vagytok. Alig várom a következőt."
Sámson Maya
 
"Eddig nem szerettem a futoversenyeket, nem is nagyon erdekelt. De azzal, hogy abban az időben és ott futok ahol szeretnék , megvolt benne a szabadság , és ezzel érdekessé vált számomra is a futás. Alig várom a következőt. Köszönöm."
Szladek Andrea
 
"Bartucz-Baranyai Éva vagyok egy 5,5 éves és egy 8 hónapos kisfiú büszke anyukaja, aki babakocsival fut. Január 1-je óta futok pulzuskontrollal edzővel, közel 8 hónappal a szülésem után futhattam le a 10,5km-t. (Többet is futok már, de hirtelen ötlettől vezérelve neveztem a hosszú futasom elé bepréselve, melyet az edzőm kérésemre engedélyezett, ha lúd akkor legyen kövér alapon tesztfutasként. Fussak, ahogy bírok, ezt kérte tőlem. Hogy Mit is adott nekem ez a futás? MINDENT!
- Határok átlépését (8. Km-nél is futottam 5 perceset).
- Koncentrációt (a sebességet tartani kellett).
- Öröm futást (mindig az).
- Plusz én-időt (nekem a Babakocsis futás az én-idő).
- Repülést (úgy éreztem, szárnyalltam).
- Reményt (egy ideje stagnált a futásaim km átlaga, jó volt látni , érezni hogy ez is megy).
- Küzdést ( brutal erejű széllel ami tolta visszafelé a futókocsimat).
- Nőiességet (így szülés után Iron Ladynek éreztem magam).
Büszke vagyok magamra, hogy 5:22-es átlagot futottam 10,5 km-en , amit nem is álmodtam aznapra. Így 16. lettem a 233 női induló közül. Ez a futás adott egy jó nagy adag löketet, erőt és kitartást a közeljövőre, hogy igenis menni fog a 4 óra alatti maraton ősszel! Köszönöm a lehetőséget, örök emlék lesz, hiszen az első versenyem volt az én 8 hónapos ,picurka kis Ugrifülesemmel. Nagyon várom az érmemet, hogy a többi közé akaszthassam. Köszönöm! A legjobb futasom volt!"
Bartucz Évi 
 
"4 év után először futottam, gyorsgyalogoltam az Antivirus Run-on szerintem ez sok mindent elmond.
Jövöhétem jön a futócipőm, és újrakezdem a futást. Köszönöm"
Szabó Zsófia
 
"Én a 13 éves fiamat neveztem a versenyre. Versenyszerűen úszik, és sajnos az elmúlt időszak nagyon nehéz volt edzés és versenyek nélkül. Erőnléti edzést végez most és abban vannak futós napok is. A kolléganőm hívta fel a figyelmemet, hogy nevezzem a gyereket. Ezért is volt borzasztó öröm, amikor kiderült, hogy a 2,5 km-es távot megnyerte! Izgalmas volt figyelni, ahogy töltik fel az eredményeket, vajon változik-e a helyezés? Kicsit visszakaptuk a versenyek izgalmát és ez nagyon jó volt! Így eredményhirdetéssel igazán izgalmas volt, igazi verseny volt! Nem csupánk futás egy éremért. Köszönjük az élményt, a szervezést. Természetesen ott lesz a Health Run-on is!
Köszönjük"
Farkasné Anita, Farkas Martin
 
"Vágytam arra, hogy részese legyek egyszer egy versenynek, de látássérült vagyok, és a vakvezető kutyámmal futok, miatta pedig több versenyről is elutasítottak, amikor érdeklődtem, hogy mehetnénk e együtt. El is engedtem a dolgot, mert vele vagyok egész, na meg nem bízom akárkire a testi épségem, a csalódottságom pedig a teljesítményemre is rányomta a bélyegét. Nem tett boldoggá többé a futás, csak azért indultam útnak, mert Fruttinak szüksége volt arra, hogy a munka közben felgyűlt stresszt levezethesse. Nagyon megörültem, amikor rábukkantam az Antivirus Runra, mert így ismerős terepen futhattunk, és végre versenyezhettünk. Bár biztos voltam benne, hogy nem lesz elég jó az időnk, mert lassan futunk, hogy legyen időm reagálni Fru jelzéseire, ráadásul laza homokos talajon. 
A 32. születésnapomra, azaz 05.03-ra terveztem a futást, reggel nagyon izgultam, majdnem lebeszéltem magam a viharos szél miatt, de csak elindultunk. Még szerencse, hogy nem látok, mert nagyjából a harmadik percben ment tele homokkal a szemem, aztán random póráz nélküli kutyák is színesítették az élményt. Küzdelmes futás volt, de a végefelé valami hihetetlen meghatottság kerített a hatalmába, és ahogy arrafelé vettük az irányt, ahol először kedvem támadt futni, zokogni kezdem, majd nevetni, aztán persze nem volt elég levegőm, de a vélt sebességünk alapján már nem kellett sokáig kitartanom, Frutti lelkesedése pedig vitt tovább.
A célba érve Frutit ölelgetve kinyomtam az órám, majd meghallgattam a távot, ami szerint még pontosan 500 méter hiányzott a célhoz. Gondoltam ilyen nincs, ennyire nem számolhattam el magam, de pár perc után felálltam, és nekiindultunk, hogy meglegyen a táv.
Csak itthon derült ki, hogy akkor még nem szinkronizálta a Fitbit az adatokat, és pontosan 5,3 km-t futottunk. 
Nagyon köszönöm nektek ezt az élményt, azt hiszem visszaadtátok a futás szeretetét."
Vincze Zsuzsi
 
"Hello Május! Antivirus Run Félmaraton futással indítottam ezt a hónapot. A soroksári bringásúton 10 kört tettem meg. Az elején kellemes eső kísért, a szél végig persze kitartott mellettem. De nem adtam fel, mert vannak még álmok. Tudom, hogy újra találkozhatok majd végre Mindenkivel, és együtt lehet majd sportolni is. Végig az járt a fejemben, hogy legyőzzem a távot, rengeteg erőt adott ez ma nekem. Köszönöm a virtualfutok.hu szervezésének. 1:37:44-es idővel teljesítettem a távot. Köszönöm Judit Szádvári a terveket, Te vagy a legjobb edző!"
Schurmann Szilvia
 
"Nekem nagy erőt ad ez a virtuál futás, hobbifutó vagyok, olyan tempóban megyek, mint ahogy edzésen soha, kirángat a komfortónámból, extra motivációt ad! Már csak ezért is megéri, hogy feszegessük a határokat, másrészt jótékony célt is szolgálunk vele."
Imecs Ádám
 
"Nekem azért tetszett nagyon ez a futás, mert ugyanúgy küzdhettem, mintha hagyományos versenyen lettem. Sikerült is a legjobb formámat hoznom! És megleptem magam egy második hellyel szülinapom alkalmából."
Kis Éva
 
"Nagyon büszke vagyok magamra és a családom is rám! 240-ből az 57.lettem az 5,25km távon! Juhé! Köszönöm a lehetőséget! Jelentkezem a következőre!"
Kardos Anikó
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022