Átadtuk a nyereménybringát

Átadtuk a nyereménybringát

FB játékunkban a Cofidis Virtuálfutás és Bringás Futam versenyzőinek azt kellett megtippelniük, hány nevezője volt a virtualfutok.hu versenysorozat első négy futamának

A legpontosabb Rammer Gábor volt, aki majdnem eltalálta a helyes számot, 1841 helyett 1834-et tippelt. Így ő vehette át támogatónk, a tandtsport ajándékat, egy gyönyörű HEAD kerékpárt. Gábor boldogan pózolt a bringával az üzlet előtt, amit terve szerint a felesége vesz használatba.

A tandtsportCofidis Magyarország kerékpárhitel-partnere, a HEAD kerékpárok kizárólagos magyarországi forgalmazója. Gábor nevében köszönjük a felajánlott nyereményt, a virtualfutok.hu nevében pedig a támogatást.

FIGYELEM! A Cofidis Futamra történő nevezést visszaigazoló emailben található kuponkóddal már csak május 31-ig vásárolhattok 10.000 forint kedvezménnyel HEAD kerékpárt! A kínálatot itt tekintheted meg: http://headbike.hu/

Gratulálunk Gábornak, a többi tippelőnek pedig köszönjük a részvételt. Várunk titeket az augusztusi Kánikula Futó és Kerékpáros Kupára is, ahol szintén lehet majd értékes ajándékokat nyerni.

További képeket az átadásról itt találtok.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022