Bereczki László és a High5

Bereczki László és a High5

Ember a cég mögött - a kosaras, kerékpáros, triatlonista Bereczki Lászlót, a High5 Hungary vezetőjét, a virtualfutok.hu támogatásának apropóján kérdeztük.

virtualfutok.hu: Mi a High5, milyen termékeket gyárt, és kiknek?
Bereczki László: A High5 Sports Nutrition már több mint 25 éves múlttal rendelkező, világszerte ismert angol márka. A kiváló minőségről, természetes és forradalmi hatóanyag-összetételről híres márka fő profilja az állóképességi sportok, mint a kerékpár, triatlon, futás, és a különböző csapatjátékok. A HIGH5 termékek évről-évre nyerik el számos kategóriában a jelentősebb nemzetközi magazinok és kiállítások díjait. Rengeteg sportoló és egyesület választ minket a termék egyedisége, valamint a természetes és gyomorkímélő hatásra optimalizált összetevők használata miatt.

VF: Mit érdemes tudni rólad, mint a High5 vezetőjéről?
Kisgyerekkorom óta sportolok. 21 éves koromig a ZTE-ben kosárlabdáztam, majd mikor betört hazánkban a mountain bike, párhuzamosan űztem a két sportágat. Később csak a kerékpár maradt, néhány évvel ezelőtt pedig megfertőzött a triatlon. De nemcsak az én életem szoros része a sport. Ugyanez az anyacégről is elmondható, aminek a tulajdonosa 11-szeres Ironman teljesítő, de az összes kolléga űz valamilyen sportot. Ez egy fontos elv számunkra.

VF: Mi a High5 véleménye a virtualfutok.hu kezdeményezésről?
BL: Nagyon érdekesnek találom. A mai világunkban egyre több területen jelennek meg virtuális megoldások, ez alól a sportnak sem kell kivételt képeznie. Jómagam például télen sokat görgőzöm és mivel mással mint a Virtual Trainer alkalmazással.

VF: Miért döntött úgy a High5, hogy támogatja a kezdeményezést?
BL: Eddig csak hagyományos rendezvényeken voltunk jelen, de szeretünk új utakon járni, érdekel minket minden, ami más mint a megszokott. A virtualfutok.hu egy olyan újszerű kezdeményezés, aminek örülünk, hogy támogatóként a részesei lehetünk.
 
VF: Mi a High5 véleménye a cégek, vállalatok társadalmi szerepvállalásával kapcsolatban?
BL: Szerintem egy cégnek, pláne aki azokból él, akik sportolnak, kutya kötelessége visszafelé is adni, azaz támogatni sportrendezvényeket. Természetesen ez egyfajta befektetés is, hiszen amellett, hogy részesei lehetünk egy karitatív vonallal is rendelkező futóversenynek, biztosak vagyunk benne, hogy a szponzorációs megjelenésnek komoly reklámértéke is van.

VF: Kivánja-e a High5 a virtualfutok.hu kezdeményezést a később is támogatni, esetleg a szálakat szorosabbra fűzni?
BL: Egy szezon után még nem látható, hová fog fejlődni ez a versenysorozat, a rövid távú tervezés pedig korlátolt gondolkodásra vall. Hiszem, hogy a virtualfutok.hu egy nagyon jó kezdeményezés, ami hosszú távon a mostaninál is nagyobb sikereket fog elérni.
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022