Bulímiától a végtelenig

Bulímiától a végtelenig

2016.10.20.
Ezúton szeretnénk bemutatni nektek egy lelkes virtuálfutó-társunk, Kun Zsuzsanna alias IRONCSIBUSZ történetét. Zsuzsa bulímiából, majd egy térdsérülésből felgyógyulóban hatalmas akaraterővel készül az Őszi Futamunk teljesítésére. Szívesen venné, ha a futásához mások is csatlakoznának.

Egy érdekes élettörténetet ismerhettek meg, ha beleolvastok Kun Zsuzsanna blogjába, melyet Bulímiától a végtelenig címmel ír. Ironcsibusz a sport segítségével jött ki a bulímiából, és jutott el addig, hogy azóta maratont is futott, sőt triatlon versenyen is indult. A blogírás számára terápia és sorstársainak való segítségnyújtás egyben.

Mivel Zsuzsa a közelmúltban térdműtéten esett át, az Őszi Futamon "csak" a nyolcadmaratoni távot választotta. Október 29-én szombaton, 14 órakor a Margitszigeten fogja teljesíteni a versenyt. Egy külön Facebook eseményt is létrehozott erre a célra, ahol bárki csatlakozhat hozzá, ha szívesen fut társaságban.

Itt elérheted az eseményt, és csatlakozhatsz Ironcsibuszhoz: virtualfutok.hu - Őszi Futam Ironcsibusszal. Ha a közösségi futás lehetősége már meg is hozta a kedved a nevezéshez, kattints ide: virtualfutok.hu - Őszi Futam nevezés.

Köszönjük Zsuzsának ezt az igazán közösségépítő kezdeményezést, Ti pedig csatlakozzatok hozzá minél többen! Legyen ez a visszatérés emlékezetes, és motiváló számára és számotokra egyaránt.

HAJRÁ virtuálfutók, mutassuk meg, hogy létezünk, és ha csak tehetjük, jó ügyért futunk!

 

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022