Csontos Imre edző tanácsadónk a folyadékpótlásról

Csontos Imre edző tanácsadónk a folyadékpótlásról

2016.08.14.
Sziasztok Virtuálfutók!
Csontos Imre vagyok, a virtualfutok.hu közösségének edző tanácsadója. Szeretnélek titeket segíteni abban, hogy a lehető legtöbbet hozzátok ki magatokból a fölkészülés során. Első tanácsom a folyadékpótlással kapcsolatos.

A meleg idő sokat kivesz szervezetünkből. Van aki érzékenyebb rá, van aki kevésbé, de egy biztos: mindenkinek nő ilyenkor a folyadékigénye. Célszerű ilyenkor legalább három liter folyadékot fogyasztani naponta, mely alkohol, szénsav, és cukormentes legyen. Igyekezzünk ezt a mennyiséget apró kortyokban elfogyasztani (ehhez célszerű ha viszel magaddal kulacsot mindenhova). A három liter folyadékba tegyünk egy csipetnyi konyhasót, hogy a kizzadt sót pótoljuk testünkből (nem kell több só bele, elég a csipetnyi). Fogyasszunk sok gyümölcsöt és zöldséget elosztva: óráról órára egy-egy szemet, ezek is hozzá teszik a magukét a napi folyadék bevitelhez.

Jó fölkészülést kíván a virtualfutok.hu versenyeire: Csonti

Ha személyre szabott edzéstervre van szükséged, itt megtalálsz: https://www.facebook.com/Csontos-Imre-maratonista-933081120170863/

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022