Elindultunk!

Elindultunk!

2016.08.12.
Kis csapatunk hosszas előkészítő munkájának meglett az eredménye: elindult a virtualfutok.hu! Örömmel adunk hírt weboldalunk élesítéséről, és ezzel párhuzamosan a NYITÓFUTAM nevezésének megnyitásáról.

Sokat dolgoztunk azon, hogy ezt a Magyarországon egyedülálló kezdeményezést megvalósítsuk. Rengeteg ötletelés, személyes megbeszélés, telefonos egyeztetés, adminisztráció, sorbanállás, jogszabályok böngészése és sok minden egyéb van a mögött, hogy az álmunk végre valóra válhatott. Panaszkodni persze semmiért sincs okunk, hisz a lelkesedés folyamatosan vitt minket előre, és nem túlzás állítani: a folyamat minden pillanatát maximálisan élveztük.

Izgalmas időszak következik az életünkben. Hamarosan kiderül, mennyire sikerül felkeltenünk a futótársadalom érdeklődését a versenysorozattal. Az eddigi visszajelzések a vártnál is pozitívabbak, minden jel arra mutat, hogy sokan szeretnétek részt venni ezen a VILÁG BÁRMELY PONTJÁN teljesíthető futóversenyen.

Nevezzetek, jótékonykodjatok, győzzétek le magatokat, viseljétek büszkén a teljesítésért járó futópólót, akasszátok méltó helyre a FINISHER érmet!

KIKNEK AJÁNLJUK A VIRTUALFUTOK.HU FUTAMAIN VALÓ RÉSZVÉTELT? Azoknak, akiknek nincs idejük, módjuk hagyományos versenyek időpontjához alkalmazkodni. Akiknek problémát jelent a versenyek helyszínére való eljutás. Azoknak, akik nem szeretnek tömegben futni. Azoknak, akiket frusztrál a szintidő. Azoknak, akik gyűjtik és értékelik az egyedi befutóérmeket, pólókat. Azoknak, akik a jelenleginél is több versenylehetőségre vágynak. Azoknak, akiket motivál, ha futásuk nem kizárólag öncélú, hanem a versenyen való részvételükkel rászorulóknak segíthetnek.

A NYITÓFUTAMRA nevezőknek szeptember 16. és 18. között kell lefutniuk a választott távot. Minél előbb regisztráltok, annál kedvezőbb a nevezési díj, úgyhogy HAJRÁ!

KÜLÖN ÖRÖM SZÁMUNKRA, HOGY A COFIDIS MAGYARORSZÁG TÁMOGATÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN A VIRTUALFUTOK.HU NYITÓFUTAMÁRA AZ ELSŐ HÚSZ KEREKESSZÉKES INDULÓ DÍJMENTESEN NEVEZHET.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022