Futás és szex

Futás és szex

Valentine Run futam a szerelem jegyében. A szerelem pedig nehezen képzelhető el szex nélkül. Na de, hogy jön ehhez a futás?

Már az elején fontos leszögezni: bár a szexuális együttlétnek számos egészségre gyakorolt pozitív hatása van, a rendszeres testmozgást (sajnos) nem helyettesíti. Az állítást bizonyítandó, vegyünk kiindulási alapnak egy 60 kilogrammos, 30 év körüli nőt. Fél óra gyors tempójú biciklizés során akár 300, közepes tempójú futás során 370, túrázás közben 200, úszással pedig 300 kalóriát éget el a szervezete. Szex közben pedig ennek csupán a töredékét, kb. 20 kalóriát.
 
Bizonyított tény viszont, hogy a rendszeres sport pozitívan hat a szexuális teljesítőképességre. Ez elsősorban a férfiakra igaz, hiszen közülük, azok akik rendszeresen mozognak, bizony jobbak az ágyban. A megfelelő erőnlét ugyanis növeli:
 
- a teljesítőképességet,
- az aktus hosszát,
- az aktus intenzitását,
- és a libidót.
 
A rendszeres futástól javul a vérkeringésed, ami azt is jelenti, hogy gond nélkül jut vér ODA is. Egy kutatás szerint, ha sportos életmódot folytató férfi vagy, akár 30 százalékkal is csökkenhet az impotencia esélye.
 
Hogy mi a helyzet a virtuálfutó társadalmunk többségét kitevő hölgyekkel? Rájuk is igaz: ha többet sportolsz, többet szexelsz. Egy, a témában illetékes futó hölgytől idézve:
 
„Ha fut az ember lánya, utána (és egyáltalán folyamatosan) több kedve van mindenhez, s az örömérzet növekedésével az ember jobban kívánja a fizikális kontaktust, a szeretkezést,  és valószínűleg ő maga is kívánatosabbá válik."
 
Hogy mindebből mi a tanulság? Fussatok, szeretkezzetek! És persze nevezzetek a Valentine Run futamunkra!
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022