Futás határok nélkül

Futás határok nélkül

2016.10.12.
A Nyitófutamon voltak versenyzőink Angliából, Ausztriából, Luxemburgból, Németországból, Szlovákiából, de még az Egyesült Arab Emírségekből és Ausztráliából is. A virtualfutok.hu versenysorozat egyik érdekessége, hogy a futamokat a világ bármely pontján teljesítheted.

Arra azért nem számítottunk, hogy ezt a lehetőséget ennyien kihasználjátok. Mindenesetre nagyon örülünk neki!
 
A fotón az egyik alapítónk Ferge István mellett egy régi barátja, Besenyei Gábor látható. Gábor Angliában él, rendszeres és lelkes futó. Nagyon örült a lehetőségnek, hogy a távolból is résztvevője lehet egy olyan versenynek, ahol magyar indulókkal teljesítheti az általa választott félmaratoni távot. Mindezt nem is rossz tempóban, hiszen a férfiak közül ő ért kilencedikként célba.
 
Érdekes tapasztalat, hogy azoknak a magyar futóknak, akik valamilyen okból külföldön telepedtek le, milyen sokat jelent a virtualfutok.hu által szervezett versenyzési forma. Azzal, hogy ez a kezdeményezés határok nélküli, úgy lesznek ők is résztvevői egy alapvetően magyar versenynek, hogy nem kell hozzá hazautazniuk. Úgy tartozhatnak egy magyar futó közösséghez, hogy elég ha kilépnek a kapun a világ bármely pontján, elindítják okostelefonjukon a futóalkalmazást, és futni kezdenek.
 
Besenyei Gábor esetében ez még mindig nem minden. Ő a helyi magyar közösséget is aktivizálta, és végül heten neveztek a Nyitófutamra, az Őszi Futamon pedig tervei szerint még többen lesznek.
 
Örülünk, hogy velünk futtok, és aktív részvételeddel képviseled a külföldön élő virtuálfutókat. Hajrá Gábor, és hajrá magyar futóink! Bárhol is vagytok.
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022