Kamocsai Renáta, a HAAS futam ötletgazdája

Kamocsai Renáta, a HAAS futam ötletgazdája

Hogyan kerültünk kapcsolatba a következő futamunk fő szponzorával? Ezúton mutatjuk be Kamocsai Renátát, a HAAS Pezsgőtablettát forgalmazó Ed.Haas Hungaria marketing vezetőjét. A vállalat egyébként aktív futó munkatársát a "Haas Rózsaszín Szalagos Virtuálfutás" támogatásának apropóján kérdeztük.

virtualfutok.hu: Mit gondolsz a virtualfutok.hu kezdeményezésről?
Kamocsai Renáta: Ez egy rendkívül ötletes, modern kezdeményezés, amely széles rétegnek teremt lehetőséget a mozgásra, hiszen nem a futónak kell eljutnia a verseny helyszínére hanem  a futóverseny "jön házhoz". Így olyan emberek is részt vehetnek rajta, akik időhiány vagy egyéb korlátozottság miatt nem jutnának el egy konkrét versenyhelyszínre.
 
VF: Miért döntöttetek úgy, hogy támogatjátok a virtualfutok.hu-t, és ezen keresztül az "Esély a gyógyulásra" alapítványt?
KR: Már 2013 óta elszántan támogatjuk a mellrák elleni küzdelmet. Célunk, hogy az egészséges életmódra és a megelőző szűrővizsgálatok fontosságára felhívjuk a figyelmet, az egészségmegőrzés egyik legfontosabb alappillére pedig a rendszeres testmozgás. Mivel a virtuálfutók küldetése, hogy mindenki számára lehetővé tegyék a futóversenyen való részvételt, valamint minden virtuális futóverseny jótékonysági adománygyűjtő rendezvény is egyben, úgy gondoljuk hogy célunk egybevág. Biztos vagyok benne, hogy egymást erősítve még hatékonyabban tudjuk a betegségmegelőzés fontosságát hangsúlyozni.
 
VF: Miért tartja fontosnak a HAAS pezsgőtabletta forgalmazója, hogy a gazdasági tevékenység mellett karitatív programokban is részt vállaljon?
KR: Magyarország piacvezető pezsgőtabletta gyártójaként azt gondoljuk, meg kell látnunk azt, hol van szükség segítségre. Mi is azok közé a vállalatok közé szeretünk tartozni, akik jótékonysági tevékenységet is folytatnak, és kiválasztottuk a mellrák elleni küzdelmet. Lehetőségeinkhez mérten minden tőlünk telhetőt megteszünk a betegség visszaszorítása érdekében.
 
VF: Az ED.HAAS HUNGARIA Kft. vett már részt egyéb karitatív tevékenységben is?
KR: Természetetesen. Az SOS Gyermekfalvak támogatása mellett az "Esély a Gyógyulásra" Egyesülettel folyamatosan együttműködünk. Az utóbbi szervezettel  közösen idén második alkalommal szervezünk figyelemfelhívó rózsaszín szalagos hídsétát, és ezt követően egy ingyenesen látogatható, színvonalas előadás-sorozatot neves előadókkal, a betegségmegelőzésről és az egészséges életmód fontosságáról.
 
VF: Egyébként te hogy állsz a sportokkal?
KR: Rendszeresen futok, évente egy-két versenyen részt is veszek. A virtualfutok.hu egyik futamát is teljesítettem már, így bátran merem ajánlani bárkinek. Akkor két futótársammal futottunk együtt, sokat készültünk rá  és nagyon lelkesek voltunk, szerettük volna a tőlünk telhető legjobb időeredményt elérni. Hatalmas élmény volt, ezért idén már ajándékba is adtam barátoknak virtualfutok.hu nevezést.
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022