Mától csapatban is nevezhettek!

Mától csapatban is nevezhettek!

2016.08.27.
ÚJDONSÁG! Sokan érdeklődtetek csapatnevezési lehetőséggel kapcsolatban, ezért mindegyik távon csapatverseny is lesz. A csapatoknak kedvezményes a nevezési díj, sőt, a céges csapatok anyacégei a virtualfutok.hu támogatójaként is megjelennek. Aki magára vállalja a csapatkapitány szerepét, akár ingyenes nevezés is lehet a jutalma a szervezésért cserébe.

Íme a legfontosabb Információk a csapatnevezésről:

Általános szabályok

Egy csapat a csapatkapitánnyal együtt minimum 5 főből áll, felső létszámkorlát nincs. ​Minden csapattagnak ugyanazt a távot kell lefutnia, tehát nevezés előtt a csapattagoknak meg kell egyezniük, milyen távon fognak indulni.​ Eredményhirdetés mind a három választható távon külön-külön lesz. A helyezéseket a csapattagok átlag futóideje alapján számoljuk ki.

A csapatnevezés menete

A nevezést a csapatkapitány kezdi meg azzal, hogy benevezi a csapatát. Rákattint a nevezés gombra, a nevezési részleteinél kiválasztja, hogy Csapatot nevezek, és megadja a szükséges adatokat. Miután a csapatkapitány létrehozta a csapatot, be kell nevezni a csapattagokat. A csapatkapitány a csapatnevezést követően kap egy visszaigazoló emailt, amiben lesz egy jelszó. A csapattagok nevezésekor ezt a jelszót be kell írni a megfelelő mezőbe. A csapat nevezési díját egy összegben a csapatkapitánynak kell átutalnia.

Csapatkedvezmények

5-9 fős csapatok nevezése esetén minden csapattag (beleértve a csapatkapitányt is) 10% kedvezményben részesül az aktuális nevezési díjból. Legalább 10 fős csapatok nevezése esetén a csapattagok 10 százalék kedvezményt kapnak az aktuális nevezési díjból, plusz a csapatkapitány nevezése ingyenes.

FONTOS! Céges csapatok esetén az anyacéget támogatóként fogjuk feltüntetni a kommunikációs eszközeinken. Ezzel próbáljuk érdekeltté tenni a vállalatokat, hogy támogassák futócsapatukat azzal, hogy kifizetik a nevezési díjukat. Így a cégek is részt vállalhatnak abban a karitatív tevékenységben, melyet csapatuk a futásukkal végez.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022