Megérkeztek a befutóajándékok!

Megérkeztek a befutóajándékok!

A Sportolj, Pezsegj, Fuss futam egyik fő támogatója, az Ed.Haas Hungaria Kft. jóvoltából, az első 300 érmes nevezőnk egy-egy tubus Magnézium + B6 pezsgőtablettát, illetve egy-egy doboz HAAS gyerekvitamint is találni fog a befutócsomagjában!

A magnézium a szervezet egy legfontosabb építőeleme, 60%-a a csontokban raktározódik, de a vérben is találni belőle. Nagy szerepet játszik az energiatermelésben, az izmok működésében, a fehérje szintézisben vagy az inzulintermelésben. Ennek ellenére a sportolók jelentős része szenved magnézium-hiányban.

MAGNÉZIUMHIÁNY. A leggyakrabban a sportolók szenvednek tőle, mert az izzadtsággal nagy mennyiség távozik a szervezetből. FIGYELEM! A magnéziumhiányt tovább fokozza a nyári időszakban, az erőteljes izzadás, melynek következtében több ásványi anyagot veszít a szervezet.

TUDTAD? A magnézium az egyik legfontosabb üzemanyag futás közben. Hiányában sokkal könnyebben felszaporodik a tejsav, így erős fájdalommal járó görcsök és komoly izomláz alakulhatnak ki.

KERÜLD EL A SÉRÜLÉSEKET! Háromféle futó létezik: aki még nem sérült, a sérült, és a már nem sérült. A magnézium elengedhetetlenek a normál izomműködés fenntartásához, hiányában gyakori fájdalmat, görcsöket érezhetsz. Az edzések után sokkal lassabban regenerálódsz, ha nem jutsz elegendő magnéziumhoz, ezáltal pedig nő minden futó rémálma, a sérülésveszély!

MIBEN TALÁLHATÓ MAGNÉZIUM? A teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukban, zöld levelekben (pl. spenót), magvakban, borsóban, babban, lencsében, banánban, halakban van bőven. De ha biztosan hozzá akarsz jutni a megfelelő mennyiséghez, fontos, hogy táplálék-kiegészítő formájában is magadhoz vedd.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022