Őszi futam versenybeszámoló Szarvas-Fekete Lillától

Őszi futam versenybeszámoló Szarvas-Fekete Lillától

Újabb beszámolót kaptunk, ezúttal Szarvas-Fekete Lilla osztja meg veletek az átélteket. Várjuk a Te írásod is a virtualfutok@gmail.com email címre!

2016. október 28.-án, pénteki nap teljesítettem a VirtualFutok Őszi Futamának negyedmaratoni távját. Szeptemberben már a Nyitó Futamon is indultam, szintén 10,5 km-rel, s már akkor eldöntöttem, hogy a további versenyekre is fogok nevezni. Kisfiammal, a lassan 1 éves Jánoskával futottam le a választott távot, futóbabakocsival. Általában így szoktunk futni, rövidebb, hosszabb távokat egyaránt. A mostani versenyre kislányomat, a 4 éves Csengét is beneveztem, aki a 2,5 km-es gyerektávot teljesítette.
 
Szerencsére most is nagyon szép időt fogtunk ki, akárcsak múltkor. Most nem a Tüskésréti futópályán, hanem itthon teljesítettük a távot, Pécs-Újhegyről indulva, egész Nagykozáron át, Bogádig, majd vissza. Sajnos 8,3 km után lemerült a telefonom, így hazasiettünk feltölteni, majd kis szünet után még lekocogtuk a maradék távot a környező csendes utcákban. A negyedmaraton után pedig Csengével futottuk le a 2,5 km-t.
 
Nagyon jól esett ez a hosszú futás, általában 5-8 km közötti távokat szoktam edzésként futni, de néha-néha azért belefér hosszabb is. Örülök, hogy részese lehettem ennek a nagyszerű versenynek, mely nemcsak nemes célt is szolgált, hanem megadta mindazt a szabadságot, változatosságot, amelyet a fix helyszínű, pontos időponthoz kötött, szintidős futórendezvények nem tudják megadni.
 
Már alig várom a Karácsonyi Futamot, s nemcsak a futás miatt, hanem akkor már – remélhetőleg – a sikeres angol szaknyelvvizsgán és államvizsgán leszek túl. Tavasszal pedig tervezem visszatérésem első félmaratonját teljesíteni, szintén a VirtualFutok versenyen való részvétellel.
 
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022