Virtualfutok.hu - Superior MTB Team együttműködés

Virtualfutok.hu - Superior MTB Team együttműködés

2016.03.13.
A Cofidis Virtuálfutás és Bringás Futam együttműködő partnere az ország legnagyobb létszámú kerékpáros sportegyesülete, a Superior MTB Team. Nekik szenteljük a mai blogbejegyzésünket.

Ahhoz képest, hogy egyre több a bringás az utakon, a hazai kerékpársport a környező országokéhoz képest jelentős lemaradásban van. Viszonylag kevés a csapat, országúti utánpótlás képzés alig-alig létezik. Üdítő színfolt a nem igazán széles palettán az ország legnagyobb kerékpáros sportegyesülete, a hegyi tekerésre szakosodott Superior MTB Team.

Sós Sándor és Stefler Balázs elsősorban az utánpótlás-nevelést tűzte ki célul a csapat megalakításakor. A két lelkes vezető elérte, hogy a tagok létszáma mára több mint 150 fő, ami azt jelenti, hogy a licensszel rendelkező hazai kerékpárversenyzők közel 10 százaléka a Superior csapatának a tagja.

A csapat vezetőedzője nem más, mint Búr Zsolt, akit nem kell bemutatni azoknak, akik a kerékpársportban kicsit is járatosak. A többszörös magyar bajnok cyclocross versenyző ha épp nem edz, a Superior fiatal reménységeit tréningezi, és irányítja a csapat szakmai munkáját.

Azoknak a gyerekeknek, akik kedvet éreznek a mountain bike sport kipróbálásához, Budapesten és környékén négy helyen van erre lehetőségük: Újbudán, Érden, Szentendrén és Ürömön várják az edzők kiváló szakmai tudással, és kifejezetten gyerekcentrikus hozzáállással a sportolni vágyókat. Külön említésre méltó, hogy a Superior MTB Team a gyerekekkel együtt a szülőket is szívesen látja az edzésein.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Superior MTB Team szimpatikusnak találta virtualfutok.hu versenysorozatát, és a május első hétvégéjén rajtoló Cofidis Virtuálfutás és Bringás Futam apropóján együttműködő partnerként csatlakoztak hozzánk. A futamon pedig természetesen nagy létszámmal vesznek részt a csapat versenyzői. Jó ha tudjátok: aki nevez valamelyik kerékpáros távra, velük is megméretteti magát.

További információ a csapatról: www.superiormtbteam.com
email: ujbudamtb@gmail.com
Telefon: +36-30-297-9248

 

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022