Versenyzőink mondták

Tóth Barbara

Tóth Barbara "Köszönöm, hogy megszerveztétek ezt a versenyt. Egyébként nem tudnék versenyen részt venni, de így hogy házhoz hoztátok, már nincs akadály."

Tarján Anna

Tarján Anna "Köszönjük a kezdeményezést, örülök hogy nem kell tömegben cikáznom. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy új egyéni csúcsot futottam ma! És közben eltöltött a jó érzés, hogy segíthetek másokon is."

Nagy Péter

Nagy Péter "Nem az számít ki vagy....hogy nézel ki....hogy hívnak. A cselekedet, amit teszel....az mindennél fontosabb. Köszönöm hogy részese lehettem."

Igmándiné Valastyán Tünde

Igmándiné Valastyán Tünde "Nagyon jó érzés volt úgy futni, hogy tudom, ezzel támogatok egy alapítványt. Boldog vagyok, hogy kitaláltátok ezt a virtuálfutást, máskülönben sohasem versenyezhetnék. Köszönöm azt a szuper érzést, amit ezzel szereztetek nekem, szuperek vagytok!"

Babári Mária

Babári Mária "Amikor megláttam, hogy a futam éppen a szülinapom előtti hétvégén lesz, máris tudtam, hogy azon fogom lefutni az első 10 és fél kilométerem. Nagyon boldoggá tettetek azzal, hogy önmagam tempójában, kedvenc terepemen, mégis versenyen futhattam le az első negyedmaratonom. Köszönöm!"

Fehér Katalin

Fehér Katalin "Hálásan köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodálatos, jótékony megmozdulásnak! Ritkán jut időm e fajta stresszlevezetésre két gyermek és munka mellett, de ti ráébresztettetek, hogy nincs kifogás, csakis a cél elérése!"

Tóth Zoltán

Tóth Zoltán "Nagyon vártam ezt a versenyt, egész télen készültem rá. Sikerült is a maximumot kihoznom magamból, megint átléptem a határaimat, amire nagyon büszke vagyok! Nem utolsó sorban még egy jó célt is szolgált a futásom. Köszönet érte a szervezőknek!"

Szántó Szandra

Szántó Szandra "Köszönöm Nektek a lehetőséget, a legszuperebb kezdeményezés ez a virtuális futóverseny a világon. Örülök hogy veletek futhattam, találkozunk a következő futamon is."

Rácz-Házi Adrienn

Rácz-Házi Adrienn "Köszönöm a lehetőséget, a szuper szervezést és a fantasztikus csapatot, akiket összehoztatok ezzel az egyedülálló, remek kezdeményezéssel! Remélem egyre többen csatlakoznak és még több alapítványnak tudunk segíteni!"

Gerendi Zsolt

Gerendi Zsolt "Hogy tényleg minden fejben dől el. Eddig csak 3,5 km-ket futottam megállás nélkül. A virtualfutok nevezés és korlátok nélküli versenye hozta meg az áttörést!!! Nincs megállás, mozgalmas ősz elé nézünk :) Köszönöm a szervezést."

Ángyás Orsolya

Ángyás Orsolya "13 év után ez volt az első versenyem, aminek az eredményével elégedett vagyok. Örülök, hogy támogathattam ezzel egy alapítványt!"

Spák Pálma

Spák Pálma "Először is meg szeretném köszönni ezt a nemes és inspiráló kezdeményezést! Nagyon köszönöm és sok sikert kívánok a jövőben is!"

Szántó Attila

Szántó Attila "Nagyon jó kezdeményezésnek tartom azt, amit csináltok. Viszonylag kevés kötöttséggel lehet jótékonyan futni, ami más persze, mint a nagy tömegrendezvényeken, de tetszik. Leginkább azért, mert ezek a kis adományok egészen bizonyosan jó célt fognak szolgálni!"

Csörgő Eszter

Csörgő Eszter "Életem első versenye szakadó esőben volt. Imádtam."

Bernáthné Gerencsér Anett

Bernáthné Gerencsér Anett "Most lesz 3 éve hogy diagnosztizáltak mellrákkal....túl vagyok a kezeléseken és 3 műtéten. Azóta is rendszeresen futok.........DE........ma kivetelesen nem magamért futottam, hanem a HŐSÖKÉŔT!!!!!!!!!!!!!! Vagyis azokért a gyermekekért akik minden erejükkel küzdenek egy óriási csatában. Köszönöm hogy részese lehettem egy picit ennek a szuper kezdeményezésnek."

Bálint Zsófi

Bálint Zsófi "Kedves szervezők! Köszönöm. A lány, aki kézilabdásként kapus volt, hogy ne kelljen futni, ma lenyomott egy negyedmaratont. (Mennyivel jobban hangzik, mint a 10,5 km, csupán attól, hogy benne van a maraton szó)
Csodálatos az egész kezdeményezés, és mint látszik, rettentő motiváló is!"

Polacsek Eszter

Polacsek Eszter "Nagy királyok vagytok szervezésben, le a kalappal. Első versenyetek es van figyelmeztető mail, pillanatok alatt megy a feltöltes, azonnal jött a visszaigazolás is - le a kalappal, csak igy tovább! Az, hogy még teliholdat és jó időt is intéztetek, az igazán tökély!"

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Minden jog fenntartva! © VirtualFutok.hu 2016-2022